Sezoni 2 – Episodi 6

Sezoni 2 – Episodi 6

1253

Udhëtimi i Misty dhe Colleen në sallën e tatuazheve bëhet i dhimbshëm - por jo për to. Ndërsa Davos iu heq vizën emrave nga lista e tij, Mary e bën Danny një ofertë.

Loading...