Sezoni 2 – Episodi 3

Sezoni 2 – Episodi 3

1377

Në një përpjekje për të çliruar tensionin midis Uardit dhe Xhoit, Deni dhe Kolina, vendosin të ftojnë për darkë Xhoin bashkë me Davosin. Maria i sjell Denit një paralajmërim. Zonja Jang, kërkon ndihmën e Denit dhe Kolinës, pa e ditur se para i pret një kurth...

Loading...