Sezoni 2 – Episodi 11

Sezoni 2 – Episodi 11

299

Reedi shqetësohet pasi Laurena kërkon të dijë më shumë për paraardhësit e saj dhe fuqitë e tyre të dhunshme. Lorna fillon të krijojë sërish besimin te Inner Circle, pasi zbulon të kaluarën e rekrutëve të rinj të Reevës.

Loading...