Sezoni 2 – Episodi 11

Sezoni 2 – Episodi 11

1713

Hernani i jep fund dyshimit që i ka lindur që në momentin kur, për hir të Marias, vrau shokun e tij të ngushtë. Në këtë episod mësojmë se çfarë ka ndodhur në të vërtetë në të kaluarën e errët të Bushmasterit dhe Marias dhe si ka lindur armiqësia mes tyre. Policia ka bërë zbulime të reja, ndërsa mësohet se dikush i ka shpëtuar masakrës së restorantit...

Loading...