Sezoni 2 – Episodi 10

Sezoni 2 – Episodi 10

1760

Mariah kthehet në Harlem më e fortë se kurrë. Tashmë, ajo kërkon shpagim dhe inati i saj është aq i papërmbajtshëm, sa duket se trondit edhe besimin që ka Shadesi tek ajo. Një spiune është në radhët e policisë, ndërkohë që Luke duhet të përballet me zhgënjimin e qytetarëve të Harlemit...

Loading...