Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)

405

Një grup i ISIS shkojnë në një qendër tregtare në Stamboll me qëllimin e vetëm për të masakruar sa më shumë civilë. Kaya, i cili gjendet aty rastësisht, duhet të bëjë ndërhyrjen e parë. Ai duhet të përballojë i vetëm 13 terroristët derisa të vijnë miqtë e tij. E vetmja gjë që i jep Kayas fuqinë për të parandaluar dëmtimin e civilëve është dëshira për hakmarrje ndaj motrës së tij. Në mes të vitit 2016, një nga rreziqet më të mëdha dhe më të fshehta që i kanoset Republikës së Turqisë është gati të kthehet në stuhi. Dita e zymtë ka hyrë tani në fazën përfundimtare. Data është 15 korrik 2016.

Loading...