Sezoni 1 – Episodi 5

Sezoni 1 – Episodi 5

395

Në pranverën e vitit 2016, Kemali do të rrisë tensionin në ekip me një detyrë të fshehtë që i është caktuar. Gjërat që komandanti legjendar Osman Alan di janë informacione që mund të zgjidhin sekretet, por presioni në rritje nga brenda dhe jashtë po përpiqet të parandalojë çdo hap të UJKU-t. Një sulm i huaj mbi municionet shtetërore do të prishë të gjitha planet.

Loading...