Sezoni 1 – Episodi 4

Loading...

Sezoni 1 – Episodi 4

961

Loading…

Gjatë rrugës për të kërkuar ndihmën e Lordit Ahn Hjeon, Princi Çang takon një grup të mbijetuarish dhe i drejton për ne Jijulheon, duke ndjekur këshillën e Seo-bisë.

Loading...