Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

1213

Pasi subjektet shkarkohen, James dhe Azumi përballen me shefin e Neberdine. Oueni dhe Annie largohen dhe nisen në një udhëtim ribashkimi.

Loading...