Episodi 9

Episodi 9

544

Shtatë vjet pasi një seri vrasjesh trondisin jetën e nënës së saj dhe pesë të tjerëve, Abi Mills kthehet në qytetin e lindjes, Ishulli i Harperit për të marr pjesë në dasmën e shoqes së ngushtë, Trish Willington me Henry Dunnin. Por s'do të ketë lumturi pas dasmës, pasi një vrasës serial fillon të zgjedhë objektivat për të eliminuar....

Loading...