Episodi 24 (I FUNDIT)

Episodi 24 (I FUNDIT)

2048

Gutsi dhe të tjerët shkojnë në një qytet. Atje Schierke sheh gjëra që nuk i pëlqejnë dhe fillon të përdorë fuqitë e saj.

Loading...