Episodi 23

Episodi 23

1420

Ka kaluar një muaj qëkur Gutsi luftoi apostujt. Ai është shëruar dhe gati për tu nisur drejt Elfhelmit. Ndërkohë miku i tij kalorës vjen për ta paralajmëruar për armaturën.

Loading...