Episodi 20

Episodi 20

1282

Gutsi dhe të tjerët ikin për të shpëtuar Cascan. Ata e gjejnë veten në një nga vendet më të rrezikshme të botës tjetër. Ndërkohë Gutsi takon një mik të vjetër.

Loading...