Sequence Break (2017)

Sequence Break (2017)

3284
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 4.6

Një romancë surrealiste midis një gruaje dhe një tekniku lojërash arkade. Disa forca të çuditshme metafizike ndryshojnë realitetin e teknikut duke çuar në mutacione të çuditshme bio mekanike.