Second Act (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Second Act (2018)

Loading...

Second Act (2018)

3618
  103 min     2018 HD 5.9

Loading…

Një punonjëse supermarketi e ndryshon jetën dhe historinë e saj për t'i treguar Medison Avenju-së se ç'mund të bëjë një person i padiplomuar, e cila çdo gjë e ka mësuar me punë.