Sanju (2018)

Sanju (2018)

1384
  155 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 8.1

“Veprimet e gabuara krijojnë histori interesante” do ishte shprehja që përkufizon jetën e Sanxhus. Por pas shumë vitesh kur të tërë kanë krijuar histori mbi jetën e tij, ai vendos të marr në dorë situatën dhe të rrëfej të vërtetën.