Rust Creek (2018)

Rust Creek (2018)

292
  108 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.5

Një studente e shkëlqyer humbet rrugës për në një intervistë pune. Një kthesë e gabuar e bën të ngecë në pyjet e Kentakit. Ajo duhet të mbrojë veten nga faktorët e ashpër të natyrës si dhe nga një bandë kriminelësh të pamëshirshëm. Si pasojë, detyrohet të krijojw një aleancë të ankthshme me një vetmitar të panjohur, qëllimet e të cilit janë të panjohura.