Running Wild (2006) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Running Wild (2006)

Loading...

Running Wild (2006)

1477
  124 min     2006 HD 6.4

Loading…

Jang është një detektiv i vrasjeve brenda familjeve dhe parapëlqen të jetë i dhunshëm me kriminelët. Ndërkohë që Oh është një persekutor i cili beson në rëndësinë e provave. Pas vrasjessë gjysmë-vëllait të tij, Do-joung dhe Jin-vu bashkojnë forcatpër të vënë para drejtësisë drejtuesin e një familjeje mafioze.