Robin Hood (2018)

Robin Hood (2018)

2338
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.3

Historia se si lindi hajduti i famshëm, Robin Hood, për të luftuar lakminë e kishës dhe të politikanëve dhe dëshirën e tyre për pushtet. Nuk është vetëm një histori mbi betejën midis të pasurve dhe të varfërve, por lufta e një populli për një jetë më të mirë.