Remember Sunday (2013)

Remember Sunday (2013)

4147
  96 min
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Një kameriere e vetmuar takohet me një djalë të bukur dhe të çuditshëm në dyqanin e bizhuterive, i cili ka një aneurizëm të trurit dhe ka humbje të kujtesës afatshkurtër.