Rambo 5: Last Blood (2019)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Rambo 5: Last Blood (2019)

2206
       HD

Loading…

Në këtë kapitull, John Rambo, i prekur nga stresi post-traumatik, jeton në Arizonë, duke punuar në një fermë. Për të kujdeset një grua, e cila një ditë i tregon se një kartel meksikan i ka rrëmbyer të bijën. Dhe Rambo rikthehet në aksion.