Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)

Loading...

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)

1898
  115 min     1981 HD 8.5

Loading…

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark : Në 1936, arkeologu dhe aventurieri Indiana Xhons u punësua nga qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të gjetur Arkën e Marrëveshjes përpara se nazisti Adolf Hitler të merrte vesh mbi fuqitë e saj të mbinatyrshme.