Poltergeist (2015) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Poltergeist (2015)

Loading...

101AVENTURA.AL

Poltergeist (2015)

3416
  93 min     2015 DVD 4.9

Loading…

Familja Bouen shpërngulet në një shtëpi të re. Por diçka e çuditshme po ndodh me atë shtëpi. Djali i tyre përpiqet t'i paralajmërojë. Gjërat përkeqësohen kur vajza e vogël e familjes zhduket dhe ata duhet të kërkojnë ndihmë.