Plastic (2014)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Plastic (2014)

1441
  102 min     2014 HD 6.0

Loading…

Semi dhe Fordi drejtojnë një skemë mashtrimi kartash krediti, por kur vjedhin nga njeriu i gabuar, ata e gjejnë veten të kërcënuar nga një gangster sadist. Ata duhet të fitojnë 5 milionë paund dhe të kryejnë një grabitje diamantesh për të shlyer borxhin e tyre.