Planes: Fire & Rescue (2014)

Planes: Fire & Rescue (2014)

10801
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Kur Dasti mëson se motori i tij është dëmtuar dhe mund të mos garojë më kurrë, bashkohet me një njësi zjarrfikësish pyjorë që të trajnohet si zjarrfikës.