Parker (2013)

Loading...

Parker (2013)

16948
  118 min     2013 HD 6.2

Loading…

Parker, një hajdut me një kod të caktuar profesional, tradhtohet nga ortakët e tij dhe lihet pas me mendimin se u eliminua. Nën një maskim të ri dhe me aleancën e një gruaje, ai fillon misionin për të marrë shpagimin që i takon...