Papillon (2018)

Papillon (2018)

2701
  133 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.1

I dënuar në mënyrë të gabuar për vrasje, Henri Charriere formon një marrëdhënie të fortë me shokun e burgut dhe falsifikuesin e dënuar Luis Dega, në një përpjekje për të shpëtuar nga një koloni penale famëkeqe në Ishullin e Djallit.