Papillon (2017)

Papillon (2017)

4432
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Historia nis me arrestimin e Charriere në Paris, nën akuzat e një vrasjeje që kurrë nuk e ka kryer dhe që do ta detyrojë të përfundojë në një vorbull të rëndë penale. Vini re: “Papillon”, do të shfaqet në kinema me 27 Korrik 2018!