Pain and Glory (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Pain and Glory (2019)

INSTAGRAM: DAKA_LALE

Loading...


Pain and Glory (2019)

186
  113 min  •  2019  •  HD  •  7.7

Loading…

Një regjisor filmash reflekton për zgjedhjet që ka bërë në jetë ndërkohë që e shkuara dhe e tashmja përplasen me njëra tjetrën përballë tij.