Outlaw King (2018)

Outlaw King (2018)

2139
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Historia e vërtetë e Robert Brus, mbretit të vetëshpallur të Skocisë, i cili falë zgjuarsisë dhe kurajës së tij mundi ushtrinë Angleze 5 herë më të madhe në numër.