On the Basis of Sex (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
On the Basis of Sex (2018)

Loading...

On the Basis of Sex (2018)

1853
  120 min     2018 HD 6.7

Loading…

Historia e vërtet e Ruth Bejdër Ginsburg, mundimet e saj për të drejta të barabarta dhe rastet e hershme të një karriere historike që çojnë në emërimin dhe konfirmimin e saj si Kolege e Gjykatës Superiore të Drejtësisë në SH.B.A.