On My Skin (2018)

On My Skin (2018)

2605
  100 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.4

Historia e vërtetë e rasteve gjyqësore të viteve të fundit. Stefano Cucchi u arrestua për një krim të vogël dhe u vdiq pas arrestimit të tij. Brenda një jave, një familje ndryshoi përgjithmonë.