Om Shanti Om (2007)

Om Shanti Om (2007)

731
Viti: 2007 Cilësia: HD IMDb: 6.7

Në vitet 1970, Omi, një aktor ambicioz, vritet, por menjëherë rimishërohet në ditët e sotme. Mundohet të zbulojë misterin e vdekjes së tij dhe të gjejë Shantin, dashurinë e jetës së tij të kaluar.