No Surrender (2018) aka Karmouz War – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
No Surrender (2018) aka Karmouz War

Loading...

101AVENTURA.AL

No Surrender (2018) aka Karmouz War

366
  114 min     2018 HD 6.4

Loading…

Një oficer policie egjiptian kthehet kundër sistemit, për të mbrojtur parimet dhe idealet e tij. Filmi daton nga mbretërimi i mbretit Faruk, para revolucionit të vitit 1952 në okupimin anglez të Egjiptit.