No Sleep ‘Til Christmas (2018)

No Sleep ‘Til Christmas (2018)

717
  90 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Lisi, një organizuese eventesh në prag të martesës dhe Bili, një barmen, kanë vetëm diçka të përbashkët: pagjumësinë. Këta dy të huaj për njëri-tjetrin zbulojnë se mund të bien në gjumë vetëm nëse flenë së bashku.