Nightshift (2018)

Nightshift (2018)

1192
  81 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.0

Emi fillon punën e saj të re në turnin e natës në një hotel me një të kaluar të frikshme. Ajo bëhet dëshmitare e vrasjeve që përsëriten në një cikël. Emi duhet të gjejë një mënyrë për t'i shpëtuar vrasësit të çmendur dhe të shpëtojë klientët e hotelit.