Native Son (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Native Son (2019)

Loading...

Native Son (2019)

1502
  104 min     2019 HD 5.5

Loading…

Një i ri Afrikano-Amerikan që jeton në Çikago hyn në botën joshëse të parasë dhe pushtetit në momentin që punësohet si shofer në një familje me një pozitë shumë të mirë, ekonomike e shoqërore.