My Tomorrow, Your Yesterday (2016)

My Tomorrow, Your Yesterday (2016)

806
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 7.6

Jetët e Emit dhe Takahoshit ishin si dy planete që kalojnë pranë njeri tjetri por që takohen rrallë. Edhe pse e shkuara dhe e ardhmja e tyre nuk do përputhen kurrë, kjo nuk do të thotë që nuk mund të shijojnë të tashmen që kanë bashkë.