Mutluluk Zamani (2017)

Mutluluk Zamani (2017)

1777
  108 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 7.5

Dashuria e vërtetë nuk ka të bëjë me perfeksionin, por fshihet të metat. Filmi "Koha e Lumturisë" tregon historinë e Mertit i cili krijon jetën e tij "perfekte" pa u përballur me të kaluarën dhe Ada, e cila e ndërton jetën në bazë të eksperiencave të kaluara...