Museo (2018) 18+

Museo (2018) 18+

582
  128 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.3

Ky film përmban skena jo të përshtatshme për fëmijët dhe përfshin lakuriqësinë dhe përdorimin e drogës. Këshillohet për më të rritur. Kjo histori është kopje e origjinalit. Në vitin 1985, një grup kriminelësh tallen me sigurinë e Muzeut Kombëtar të Antropologjisë në qytetin e Meksikës për të nxjerrë 140 sende arkeologjike nga vitrinat e tyre.