Mud (2012)

Mud (2012)

4883
  130 min
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 7.4

Dy djem pasi gjejnë një të arratisur në një ishull, e ndihmojnë atë që të shpëtojë nga disa gjuetarë dhe ta bashkojnë me dashurinë e tij të vërtetë.