Mr. Go (2013)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Mr. Go (2013)

2368
  132 min     2013 HD 6.1

Loading…

Kjo është historia e mrekullueshme e miqësisë mes Ling Ling, një gorille gjigante, që luan mirë bejzboll dhe Weiweit, një vajze jetime 15 vjeçare, njëkohësisht mjeshtre cirku. Tregimi mbi lidhjen e tyre të fortë dhe pengesat, që u duhet të kalojnë së bashku, vjen në formën e një komedie sportive prekëse.