Mowgli: Legend of the Jungle (2018)

Mowgli: Legend of the Jungle (2018)

1845
  104 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.8

Një fëmijë i rritur nga ujqërit duhet të përballet me një tigër famëkeq të quajtur Sher Kan, si dhe me prejardhjen e tij.