Mortal Engines (2018)

Mortal Engines (2018)

639
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Në një botë post-apokaliptike ku qytetet shkatërrojnë dhe konsumojnë njëri-tjetrin për të mbijetuar, Tomi dhe guximtarja Hester takohen në Londër dhe përpiqen të ndalojnë një komplot vdekjeprurës.