Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)

INSTAGRAM: DAKA_LALE

Loading...


Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)

16104
  126 min  •  2007  •  HD  •  7.2

Loading…

Ky film tregon për jetën e hershme të Xhenxhis Kanit, i cili ishte një skllav para se të pushtonte gjysmën e botës, përfshirë dhe Rusinë në vitin 1206.