Mommy (2014)

Mommy (2014)

7293
  139 minuta
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 8.1

Një grua e ndare nga burri e cila është e tronditur nga vështirësia për te rritur djalin e saj te dhunshëm dhe plot probleme e vetme.por gjerat ndryshojnë kur ajo vëren praninë e fqinjës se saj te re.