Mid90s (2018)

Mid90s (2018)

625
  85 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.6

Stivi një 13-vjeçar i cili jeton në Los-Angelosin e viteve 90', kalon verën e tij me një grup miqsh të rinj, ku të gjithë së bashku kalojnë një eksperiencë të rrezikshme, argëtuese dhe eksituese.