Message Man (2018)

Message Man (2018)

529
  91 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.6

Një vrasësi me pagesë dhe të tërhequr nga puna, papritur, i duhet të përballet me të shkuarën e tij. Tashmë, duke mbrojtur familje të pafajshme, ai do të bëjë një kasaphanë të fundit, me shpresën se njerëzit që do më shumë, nuk kanë për t'u lënduar...