Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)

Loading...

Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)

575
  148 min     2019 HD 6.9

Loading…

Historia e Rani Lakshmibait, njërës prej figurave lider të Rebelimit Indian të vitit 1857 dhe qëndrimi i saj kundër Zotimit të Anglezëeve.