Mad Genius (2017)

Mad Genius (2017)

2942
  90 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.5

Gjeniu Fin beson se e keqja e njerëzimit vjen nga truri i tyre. Ai do të ç'kodojë trurin e njeriut dhe ta programojë atë nga fillimi. Por, kjo ide kaq gjeniale nuk shkon ashtu siç duhet...